Piscine_Ete2020

Zwembad

Profiteer van ons verwarmde buitenzwembad. Perfect om te zonnebaden aan het water. In al onze formules voorzien wij u van ligstoelen en handdoeken.

Jaccuzzi_Ete2020

Jacuzzi

Perfect om te ontspannen. Onze jacuzzi heeft een systeem dat de watertemperatuur regelt en u ook de intensiteit en frequentie van de bubbels laat kiezen.

Yoga

Yoga

Ontspan u tijdens onze yogasessies. Yoga helpt de spieren te ontspannen en het lichaam te versterken. Daarnaast is het een goede manier om stress te verminderen door ademhalingsoefeningen. Onze coach zal naar je luisteren en de oefeningen aanpassen aan ieders capaciteiten.

aquagym

Wateraerobics

Wateraerobics is een complete en gezonde sportactiviteit die effectief werkt op het hele lichaam. Het is een zachte maar fysieke activiteit die op elke leeftijd kan worden beoefend. Bovendien zijn de morele voordelen van aqua-aerobics een andere goede reden om het te doen.

Petanque_Ete2020

Petanque

Jullie kunnen gebruik maken van onze 3 petanque-banen. Ideaal om aan de slag te gaan in een klein gezellig jeu de boules toernooi met familie of collega’s.

photo-1564518440696-ef272968778e

Pingpong

Wilt u met uw vrienden of collega’s meedoen aan een pingpongwedstrijd ? Wij voorzien u van een tafel, balletjes en tafeltennisbatjes.

Billard_Ete2020

Biljart

Wat is er leuker dan poolen met vrienden en collega’s. Met 2 of in een teamverband, onze pooltafel belooft urenlang speelplezier.

photo-1534797258760-1bd2cc95a5bd

BBQ Indoor (houtvuur) en outdoor (afhankelijk van het seizoen)

Genieten van een heerlijke barbecue met houtblokken? Lieu-dit garandeert u heerlijke maaltijden met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingrediënten. Tijdens het zomerseizoen maken we onze barbecues buiten.

6

Woonkamer en open haard

Ontspan u met uw familie of/en vrienden in onze comfortabele lounge en geniet van uw avond met een echte open haard.

Demonstration_Ete2020

Culinaire demonstratie

Profiteer met de formules “Lieu-Dit” van talrijke culinaire demonstraties om aan al uw wensen te voldoen.

"Ons huis is voor deze uitzonderlijke dag, uw huis! Tot binnenkort."

Delphine

Heeft u vragen over Lieu-Dit?

Neem gerust contact met ons op, wij staan tot uw beschikking !